Cosmin Gherman, antrenorul care a preluat formația din Deva în finalul sezonului 2017-2018, a sunat adunarea în prima zi a săptămânii. "Nu am făcut nimic special în prima zi, luni. A fost mai degrabă o întâlnire prietenească, am socializat, am vorbit despre vacanță. Marți am avut programat primul antrenament, o reacomodare la efort. Băieții au răspuns foarte bine", a declarat, pentru www.frf.ro, antrenorul Cosmin Gherman.

Autobergamo Deva s-a despărțit în această vară de patru nume grele, veteranii Florin Ignat, Florin Matei, Mimi Stoica și Alpar Csoma. În locul lor au sosit la Deva șase jucători: Attila Biro, Bogdan Covaci, Guilherme Varela, Cristian Saavedra „Chapu”, Calvo Pardo „Noe” și Da Costa Dias Cesar Andre „Teka”. De la echipa de juniori, câștigătoare a Cupei României sezonul trecut, au fost promovați portarul Darius Savu și jucătorii de câmp Mihnea Toader și Bogdan Pieptea.

„Sunt mulțumit de lotul pe care îl avem la dispoziție și optimiști. Vrem să câștigăm titlul. Deva, de la înființare, an de an, are doar obiective importante”, a mai spus Cosmin Gherman. 

Săptămâna viitoare, Autobergamo Deva își va continua pregătirile în vederea viitorului sezon la Orăștie, într-un cantonament de o săptămână.