Disputat într-o singură manșă, la Odorheiu Secuiesc, meciul pentru bronzul actualei ediții de campionat a fost unul foarte spectaculos. Oaspeții de la Autobergamo Deva s-au impus în fața gazdelor de la FK Odorheiu Secuiesc cu scorul de 11-3 (5-1)!

În fața a aproximativ 800 de spectatori, Autobergamo Deva nu i-a dat nicio speranță echipei lui Zoltan Jakab. Fostul selecționer al primei noastre reprezentative a pierdut duelul cu fostul său elev, Cosmin Gherman, cel care a preluat echipa din Deva în urmă cu doar câteva săptămâni.

Deva a început bine meciul de la Odorhei, deschizând scorul după doar câteva zeci de secunde, dintr-un penalty transformat de Cristi Matei. Foarte curând scorul a luat proporții, nemaipunându-se problema învingătoarei. La pauză, scorul era 5-1 în favoarea formației din Deva.

Fără câțiva dintre oamenii de bază din ultimii ani, Florin Ignat, Florin Matei, Alpar Csoma, Mimi Stoica, care, se pare, nu vor mai continua la Deva, Autobergamo a mers la Odorhei pe mâna jucătorilor tineri, care au prins rar lotul în acest sezon, sprijiniți de oamenii mai experimentați în frunte cu Obadă, Tacot sau Cristi Matei.

"Spuneam înaintea confruntării că va fi spectacol și nu m-am înșelat! Sunt încântat de ceea ce am văzut la echipa noastră în această ultimă confruntare. Toate semnalele date în urma acestei partide ne determină să fim optimiști pentru viitor, aici, la Deva", a declarat, pentru www.frf.ro, Cosmin Gherman, antrenorul echipei Autobergamo.

Cosmin Gherman va rămâne și sezonul viitor pe banca formației Autobergamo.

Duelul din finala mare a Ligii I ediția 2017-2018, dintre Informatica Timișoara și CS United Galați, continuă. După primele două jocuri, disputate la Galați, Informatica Timișoara conduce cu 2-0 și mai are nevoie de un succes pentru a cuceri, în premieră, titlul de campioană.