Echipa de futsal Autobergamo Deva a câștigat Cupei Cetății, competiție ajunsă la a treia ediție. „Bronzul” ultimei ediții de campionat, Autobergamo, organizatoarea Cupei Cetății, nu a avut rival nici în acest an.

Trupa pregătită de fostul mare internațional Cosmin Gherman a încheiat turneul găzduit de Sala Sporturilor din Deva cu victorii pe linie în cele trei zile cât a durat competiția.

Fără câțiva dintre senatorii de drept din ultimele sezoane, Florin Matei, Mimi Stoica, Alpar Csoma, Florin Ignat sau Paulo Ferreira, care au părăsit gruparea din Deva în această vară, Autobergamo pare pregătită pentru noul sezon.

Cosmin Gherman a reușit într-un timp relativ scurt să omogenizeze echipa, care a impresionat la Cupa Cetății. În cele trei partide, Autobergamo nu a primit decât un singur gol. A înscris în schimb 13 goluri! Acesta e cel de-al doilea succes al echipei Autobergamo la Cupa Cetății, după cel de acum doi ani, de la ediția inaugurală.

Cupa Cetății s-a jucat pentru prima oară în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Ultima partidă a fost o veritabilă finală. „Meciul cu Imperial WET Miercurea Ciuc a fost unul tare, foarte tare! Întreg turneul a fost deosebit. Să nu uităm, MVFC Berettyóújfalu era deținătoarea trofeului, Maccabi se pregătește pentru Liga Campionilor, iar Imperial WET nu și-a ascuns intențiile de a se bate la titlu în sezonul viitor. Mă bucur în primul rând că oamenii au venit la sală și au avut ce vedea”, a spus, pentru www.frf.ro, Doru Popa, președintele clubului Autobergamo Deva.

La festivitatea de premiere au participat Florin Oancea, primarul orașului Deva, și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Iată rezultatele de la Cupa Cetății ediția 2018:

Vineri, 10 august

Autobergamo Deva – Maccabi Nahalat Itzhak 6-0
MVFC Berettyóújfalu – Imperial WET Miercurea Ciuc 7-6

Sâmbătă, 11 august

Imperial WET Miercurea Ciuc – Maccabi Nahalat Itzhak 10-2
Autobvergamo Deva – MVFC Berettyóújfalu 5-0

Duminică, 12 august

Maccabi Nahalat Itzhak – MVFC Berettyóújfalu 1-1
Autobergamo Deva – Imperial WET Miercurea Ciuc 2-1

Articol de Adi Dobre