Foto: Facebook United Galați

Sala Sporturilor „Eröss Zsolt” din Miercurea Ciuc găzduiește pe 13 și 14 octombrie Final Four-ul Cupei României, ediția 2019-2020.

În prima semifinală se vor întâlni formațiile FK Odorheiu Secuiesc și FC Dunărea Călărași. „Va fi aproape imposibil să ne apărăm trofeul cucerit acum mai bine de un an și jumătate. Din acea echipă am mai rămas doar trei oameni, în rest doar copii. Ne vom juca însă șansa până la capăt”, a spus Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Dunărea Călărași.

După disputarea primelor trei etape ale noului sezon din Liga I, Dunărea nu a contabilizat niciun punct. Trupa lui Marian Șotârcă a fost învinsă de Imperial WET (0-13), Luceafărul Buzău (3-6) și de Autobergamo Deva (1-6).

FK Odorheiu Secuiesc, adversara din semifinale a călărășenilor, a bifat două înfrângeri și o victorie. Harghitenii au fost învinși de CS United Galați (5-8) și Autobergamo Deva (6-7), dar s-au impus în etapa a treia în fața celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 7-2.

În cea de-a doua semifinală se confruntă Autobergamo Deva și Imperial WET Miercurea Ciuc, formațiile văzute de specialiști drept principalele candidate la titlul de campioană a României în noul sezon. În Liga I, după trei etape, Autobergamo Deva și Imperial WET Miercurea Ciuc au punctaj maxim.

Iată programul jocurilor:

ora 13:00: Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Futsal Club Dunărea Călărași
ora 15:30: Imperial WET Miercurea Ciuc – Autobergamo Deva

Finala Cupei României se va disputa miercuri, 14 octombrie. Meciurile din Liga I și din Final Four-ul Cupei României sunt transmise de PRO X și de FRF TV.