Sursa foto: fmf.md

Naționala de fotbal pe plajă a României a încheiat competiția la Euro Beach Soccer League – Divizia B pe locul 9, după ce a învins reprezentativa Suediei, scor 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Petru-Mihai Voica, în minutul 26. În urma acestei victorii, România se află pe locul 9 în clasamentul final al competiției de la Chișinău, în timp ce Suedia a încheiat pe locul 10.

Componența echipelor:

Suedia: 1.Filip Malmstrom, 2.Erik Gustafsson, 3.Jesper Bolander, 4.Nils Lavah, 8.Daniel Granberg

Rezerve: 5.Marcus Kettler, 9.Simon Turesson, 10.William Palmen

România: 9.Florea-Ionuț Boață, 2.Iulian-Augustin Răvoiu, 3.Alexandru Vieru, 5.Gheorghe Andrescu, 11.Enis Bolat

Rezerve: 1.Valentin Dumitrică, 6.Petru-Mihai Voica, 12.Petre Bolojan, 20.Robert-Mihai Pîslaru

Arbitru: Ozcan Sultanoglu (Turcia), al doilea arbitru: Piotr Stoianov (Moldova), al treilea arbitru: Octavian Cepoi (Moldova), timekeeper: Vladimir Tashkov (Bulgaria)

În primul meci din cadrul mini-turneului pentru locurile 9-11, tricolorii s-au impus în fața Norvegiei la loviturile de departajare, scor 5-3. La finalul celor trei reprize scorul a fost egal 1-1, rămânând neschimbat și după cele trei minute de prelungiri.

Rezultatele României în faza grupelor:

28 iulie: România – Estonia 3-8

29 iulie: România – Norvegia 4-2

30 iulie: Cehia – România 4-1

Primele 7 naționale din clasamentul final se vor califica la turneul de promovare în eșalonul superior, carese va disputa în perioada 9-12 septembrie, în stațiunea Figueira Da Foz (Portugalia). Doar câștigătoarea acestui turneu va obține dreptul de a promova în Divizia A, elita europeană a fotbalului pe plajă.

Finala turneului găzduit de Chișinău se va disputa astăzi, de la ora 18:30, între Moldova și Estonia.