Naționala de fotbal pe plajă pregătește lupta pentru promovarea în Divizia A

Începând cu 10 august, tricolorii se află într-un stagiu de pregătire la Eforie Nord, la hotel Belona, unde pun la punct ultimele detalii înainte de duelurile din Liga Europeană, în turneul pentru promovarea în Divizia A, turneu ce se va desfășura în Italia, în perioada 6-9 septembrie.

Pentru acest stagiu de pregătire, selecționerul – jucător, Marian Măciucă, a convocat următorii jucători: Andrei Neag (F.C. Valencia), Valentin Dumitrică (CS Medgidia) – portari, Iulian Răvoiu (CS Medgidia), Ionuț Florea (CS Medgidia), Dănuț Zaharia (Axiopolis Cernavodă), Gheorghe Andrescu (Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (ACS Eforie), Alin Bugală (West Deva), Emil Vîrtan (West Deva) și Bogdan Ciocănel (Farul Constanța).

România are șansa de a ajunge iar în elita fotbalului pe plajă, după ce a câștigat grupa din Divizia B a Ligii Europene de Fotbal pe Plajă din care a făcut parte. La Nazaré, în Portugalia, s-au impus la loviturile de departajare în fața Serbiei și au învins Estonia cu 4-2.

Pentru a promova tricolorii vor avea de înfruntat învingătoarele din celelalte trei grupe ale Diviziei B, cele mai bune 3 ocupante ale locurilor secunde și cea mai slabă echipă din Divizia A.

Două meciuri cu Bulgaria

Cantonamentul se va încheia cu o “dublă” în compania Bulgariei. Meciurile se vor disputa pe plaja Belona din Eforie Nord după următorul program:

Sâmbătă, 18 august 2018, ora 18:00
Duminică, 19 august 2018, Ora 11:00

Bulgaria va lupta și ea în septembrie pentru promovarea în Divizia A.