Orașul Odorheiu Secuiesc va găzdui în acest week-end turneul final al Ligii de Tineret U15 la fotbal feminin, competiție rezervată jucătoarelor născute în anul 2002 sau mai mici.

Cele 12 echipe prezente la turneul final au fost împărțite în patru grupe, primele meciuri fiind programate vineri dimineață, pentru ca ultimele să se dispute duminică, atunci când vom cunoaște și noua campioană a României!

Iată componența celor patru grupe:

Grupa A
Vasas Femina Odorheiu Secuiesc
Real Craiova
Fair Play București

Grupa B
CSȘ Târgoviște
Nicu Gane Fălticeni
Ladies Târgu Mureș

Grupa C
Universitatea Alexandria
Vulpițele Galbene Roman
CFR Timișoara

Grupa D
Olimpia Cluj
Juventus Timișoara
Independența Baia Mare

Dacă echipele clasate pe ultimul loc în cele patru grupe vor pleca acasă, iar cele de pe locul doi vor juca meciuri de clasament, câștigătoarele vor lupta pentru titlul de campioană a României într-un mini-campionat, urmând să joace fiecare cu fiecare!

O echipă la acest nivel de vârstă e formată din nouă jucătoare, iar dimensiunile terenului de joc sunt, aproximativ, 60 metri / 40 de metri.

„Găzduirea acestui turneu final e o mare bucurie pentru noi și ne onorează. Le mulțumim celor care au avut încredere în noi și de această dată. Ca și până acum, încercăm să ne ridicăm la nivelul evenimentului. Anul trecut am găzduit finala la tineret-speranțe, iar în această primăvară aici, la Odorhei, s-a născut naționala feminină U17 de futsal a României! Sperăm să mai aducem competiții la Odorhei”, a declarat, pentru www.frf.ro, Laszlo Bela, președintele echipei Vasas Femina, gazda turneului final al junioarelor U15, care a mai spus: „Competiția va începe vineri dimineață, simultan pe patru terenuri. La ora 18.00 vom cunoaște echipele calificate în faza următoare. Ultimele două jocuri se vor disputa duminică dimineață. La ora 12.00 e programată festivitatea de premiere”.