În această săptămână, Ana Vlădulescu, mijlocașul naționalei feminine și al formației Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, a acceptat provocarea: “10 întrebări inedite”.

Ana este una dintre jucătoarele care a făcut pasul spre prima reprezentativă în ultimul an, debutând în partida amicală cu Malta care a avut loc anul trecut, în aprilie (câștigată cu 2-0 de România).

De atunci, tânăra tricoloră a evoluat constant și la prima reprezentativă (6 partide și un gol marcat), dar și la naționala Under 19, unde a fost liderul actualei generații, pe care a condus-o către Turul de Elită, ultima fază dinainte de WU19 EURO 2020! Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19, UEFA a decis să anuleze Campionatul European feminin U19 din acest an, astfel că Ana nu va reuși să își încheie perioada junioratului cu o astfel de experiență.

Această rubrică ne permite să le cunoaștem pe tricolore dincolo de terenul de fotbal. Ana ne-a dezvăluit că, în afară de fotbal, se pricepe foarte bine la pescuit, o activitate la care multă lume nu s-ar aștepta din partea unei fete. Am aflat și că replica sa preferată vine din filmul Terminatorul: ”I’ll be back!” (Mă voi întoarce).

Răspunsurile le puteți afla direct de la Ana Vlădulescu, din video-ul de mai jos!