DSCN0237Olimpia Universitatatea Tehnică Cluj s-a impus cu 3-0 în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, partidă din cadrul etapei a II-a a play-off-ului Ligii I la fotbal feminin.

În faţa unei asistenţe de 200 de spectatori pe Cluj Arena, Olimpia Cluj a făcut spectacol, dominând categoric partida.

Adina Giurgiu are prima ocazie de gol pentru Olimpia în minutul 24,  în urma unei incursiuni în careu, dar defensiva oaspetelor s-a repliat şi a respins. Andreea Voicu a marcat pentru Olimpia Cluj în minutul 42 şi a stabilit scorul primei reprize.

Gazdele au început în forţă repriza a doua, iar în minutul 52 au majorat diferenţa la 2-0 graţie golului reuşit de purtătoarea tricoului cu numărul 10, Andreea Voicu. Clujencele au avut ocazia marcării unui nou gol, dar şutul Marei Bâtea (58) a fost reţinut de portăriţă formaţiei din Târgu Mureş. Alexandra Lunca măreşte diferenţa în minutul 62, în urma unei faze la care a făcut şah-mat defensiva oaspetelor, a driblat portarul şi a trimis lejer în poarta goală.

Ştefania Vătafu ar fi putut majora diferenţa pentru Olimpia dacă lovitura liberă executată de la marginea careului nu ar fi fost respinsă de sub bară de portăriţa de la Târgu Mureş (65). Chiar dacă avantajul a fost liniştitor, clujencele au continuat să pună presiune la poarta echipei adverse şi nu s-au baricadat în apărare. O “indirectă” în minutul 72 din interiorul careului ar fi putut majora scorul, dar şutul Ştefaniei Vătafu a fost blocat de zid.

Olimpia UT Cluj joacă următoarea etapă în fieful formaţiei FC Brazi. Meciul va avea loc sâmbată, 20 aprilie, de la ora 11:00.

Sursa:
http://eclujeanul.ro/2013/04/13/olimpia-ut-cluj-fcm-targu-mures-3-0-victorie-fara-probleme-pentru-clujence/