În ultimul meci amical disputat în Austria, campioana României a învins formația Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), printr-un gol marcat de americanca Hannah Leinert, în minutul 83.

Aceasta a fost a treia victorie a echipei Olimpia Cluj din tot atâtea partide disputate în ultimele zile. În celelalte două meciuri, campioana României a trecut de ŽNK Pomurje, vicecampioanei Sloveniei, chiar la ea acasă, scor 2-1 (goluri semnate de Cristina Carp și Alexandra Lunca), și de Sudburgenland, scor 4-0 (au marcat Andreea Voicu – două și Alexandra Lunca – două).

În partida cu Sturm Graz, disputată în acest week-end, Marius Suller a aliniat următoarea formație: Jillian McVicker – Adina Giurgiu, Teodora Meluță, Lidia Havriștiuc, Ana Maria Gorea – Ioana Bortan, Ștefania Vătafu, Mihaela Ciolacu (min. 50 Hannah Leinert) – Alexandra Lunca (min. 85 Melinda Nagy), Cristina Carp (min. 55 Mara Bâtea), Andreea Voicu.

„Un ultim test foarte reușit. Sunt foarte mulțumit de evoluția fetelor, dar nu vreau să ne îmbătăm cu apă rece. Meciurile adevărate, pe puncte, vor avea loc abia săptămnâna viitoare, în UEFA Women’s Champions League. Din punct de vedere tehnico-tactic am făcut din nou un meci foarte bun. Mi-au plăcut atitudinea și determinarea fetelor. Am dominat partida de la un capăt la altul. Puteam câștiga la patru-cinci goluri diferență. Am ratat și un penalty”, a povestit, pentru www.frf.ro, antrenorul Marius Suller.

Până la partidele din Grupa 2 preliminară a UEFA Women’s Champions League, care va fi găzduită de Olimpia Cluj, au mai rămas doar câteva zile.Trupa pregătită de Marius Suller va disputa prima confruntare din grupă pe 22 august, în compania formației Zhytlobud-2 Kharkiv, din Ucraina.