”Tricolorele” au disputat azi, la Soci, semifinala contra echipei similare a Coreei de Nord, formație care a câștigat grupa B, obținând maximum de puncte. Partida a putut fi urmărită live-video pe streaming-ul oferit de canalul oficial Youtube al Federaţiei de Fotbal din Rusia. Asiaticele s-au impus cu 2-0, după ce au deschis scorul din penalty, în minutul 34, și și-au dublat avantajul în repriza secundă la capătul unei acțiuni combinative în careul nostru.

Selecţionerul Florin Bugar a trimis în teren următoarea formulă: Krajtar – Biro, Meluţă, Desmerean, Gered – Boroş, Grecu – Carp, Tărăşilă (cpt.), Indrei – Ciolacu.

Fetele noastre vor disputa la Soci finala mică, unde vor întâlni o selecționată a provinciei Siberia. În finala competiției Coreea de Nord va întâlni Rusia.

Selecționata României pregătește prima fază a calificărilor pentru EURO 2017, ce se desfășoară în perioada 15-20 septembrie 2016. ”Tricolorele” se află într-o grupă alături de Norvegia, Polonia (gazda meciurilor) și Armenia. Câștigătoarea grupei plus 10 din cele 11 ocupante ale locurilor secunde se vor califica la Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final.