În doar jumătate de an pe banca Olimpiei, Marius Suller și-a trecut în CV titlul și Cupa României, trofee cucerite de gruparea clujeană în această vară.

„E o onoare mare pentru mine”

 Sunteți pregătit de Liga Campionilor?
 Eu cred ca da. Venim după o perioadă de pregătire cu jocuri puternice, în care echipa a dat dovada că știe ce vrea, ceea ce îmi dă încredere că putem face o figură frumoasa în Liga Campionilor.

 Ați visat vreodată că veți antrena în UEFA Champions League, fie ea și varianta feminină?!
 Sincer să va spun nu m-am gândit la acest lucru. E o onoare mare pentru mine și pentru echipă că vom reprezenta fotbalul românesc și Clujul într-o asemenea competiție.

 Este Olimpia pregatită pentru a câștiga grupa și a merge mai departe?
 Fetele sunt pregătite, dar în fotbal se poate întampla orice. Doar Dumnezeu știe! Echipele sunt echilibrate valoric și, din punctul meu de vedere, nu cred că suntem favoriți, dar sunt sigur că am lângă mine un grup care va vărsa și ultima picătură de energie pentru a obține calificarea în faza eliminatorie.

 Ce știți despre adversare?
 E foarte greu să obții informații, mai ales înregistrări video cu ultimele jocuri ale adversarelor. E mai dificil pentru primul joc, pentru că, mai apoi, ai posibilitatea să le vezi pe viu celelalte combatante.

„Avem o echipa organizată, care știe ce vrea”

 Cum le simțiți pe fete?
 Le simt foarte motivate și sunt convins ca vor da totul pentru un rezultat mare.

 Care sunt atuurile Olimpiei în această grupă?
 Cred ca atuul cel mai important îl reprezintă experiența acumulată în partidele jucate în Liga Campionilor din sezoanele trecute. Apoi, cred că avem o echipa organizată, care știe ce vrea.

 Care sunt obiectivele pentru noul sezon, inclusiv Liga Campionilor?
 Nu pot să vorbesc deocamdată despre obiective de viitor, pentru că înțelegerea mea cu Olimpia expiră la 1 septembrie. Și cred, în același timp, că obiectivele de viitor depind și de ceea ce vom reuși în Liga Campionilor.

 Ce jucătoare credeți că vor impresiona în noul sezon?
 Nu aș vrea să evidențiez o jucătoare anume. Cred mult în valoarea grupului, și mai sunt convins că o jucătoare anume nu poate face diferența fără ajutorul echipei.

 Vă așteptați ca publicul clujean să vină la stadion?
 Așteptăm cu mare drag publicul clujean la meciurile fetelor din Liga campionilor. Nu pot să estimez câți vor fi, dar sunt sigur că vor fi cu sufletul lângă noi.