Domnițele râului continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare
SuperLiga feminină de fotbal va găzdui la finalul acestei săptămâni meciurile din cea de-a doua etapă a play-off-ului respective play-out-ului.

Duminică 24 aprilie începând cu ora 15.00 în grupa valorică 5-8, A.S.Independența Baia Mare va evolua în deplasare la ultima clasată Heniu Prundu Bârgăului. Moralul fetelor conduse de Irina Codrea este unul bun, după remiza 2-2 obținută în etapa precedent pe terenul echipei Asociația Fotbal Club Fair Play București.

Raportându-ne strict la palmaresul întâlnirilor directe, “domnițele râului” s-au impus în ambele confruntări din sezonul regulat. Mai întâi în etapa a patra pe data de 11 octombrie 2015, băimărencele au câștigat la Prundu Bârgăului cu scorul de 2-0, iar în retur în runda a unsprezecea (6 martie 2016) pe stadionul Viorel Mateianu scorul a fost de 4-0. În celălalt meci programat cu o oră mai devreme se vor întâlni, primele două clasate Clubul Sportiv Real Craiova și Asociația Fotbal Club Fair Play București.

În grupa valorică 1-4, sâmbătă 23 aprilie ora 11.00, Vasas Femina Odorhei va debuta pe propriul teren contra formației moldave, C.S.Navobi Iași, în timp ce duminică 24 aprilie de la aceiași oră, campioana en-titre va juca acasă cu A.S.A.2013 Târgu Mureș.