Vineri, 5 mai, de la ora 13.00, Navobi Iaşi va juca pe arena “Emil Alexandrescu” din Copou, în semifinalele Cupei României la fotbal feminin, împotriva formaţiei CSS Târgovişte. Ieşencele sunt deja conectate la acest meci foarte important şi sunt optimiste în privinţa calificării în finală. Pe site-ul oficial al clubului, mai multe eleve ale prof. Adrian Ambrosie au încercat să găsească “secretele” care au dus echipa Navobi până în semifinalele Cupei României. Iată ce-a ieşit:

Nina Anca, mijlocaş, căpitanul echipei Navobi: “Munca depusă la unison de întreaga echipă şi dorinţa arzătoare de a ajunge şi mai sus de atât!”.

Geo Ilaș, mijlocaș Navobi: “Consider că un „secret” pe care îl avem ca şi echipă este că avem în spate pe cineva mai mare decât toate lucrurile, şi acesta este Dumnezeu”.

Adina Rognean, mijlocaș Navobi: “Secretul constă în forţa grupului şi dorinţa arzătoare de a ajunge până în finala Cupei României”.

Iulia Mera, fundaș central Navobi: “Secretul calificării e în primul rând munca în echipă. Așa cum e normal, în orice colectiv apar nenumărate conflicte. Punctul nostru forte a fost modul în care am aplanat conflictele din interiorul echipei!”.

Artimeza Ciubotariu, atacant Navobi: “Secretul calificării în Cupa României stă în munca depusă de fiecare dată de echipă, dorința, unitatea și încrederea noastră ca și grup de a ne califica în marea finală”.

Monica Bențoiu, mijlocaș Navobi: “Secretul calificării în semifinala Cupei României este următorul: ambiţie, dorință, sacrificiu, încrederea în sine și în echipă, determinare + muncă multă”.

iana Petrescu, atacant Navobi: “De fapt… ar fi mai multe secrete. Dorința, ambiţia, comunicarea după pregătirea pe care o ai, tot ce faci la antrenament să pui în practică la meci și să urmăm deviza Maxim și până la capăt!”.