Clubul Sportiv Navobi Iaşi participă în perioada 2-6 iunie 2016 la turneul de fotbal feminin “Balkan Women’s Football Tournament”, organizat de Federaţia Elenă de Fotbal, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandropolis şi UEFA.

Turneul va avea loc în localitatea greacă Alexandropolis şi va reuni la start 5 echipe: F.C Olympia Sofia (Bulgaria), ZFK Masinac Nis (Serbia), FC Navobi Iaşi (România), F.C. PAOK Thessaloniki (Grecia) şi o selecţionată a regiunii Thrace (Greece). Toate meciurile se vor disputa pe Stadionul Municipal “Fotis Kosmas” şi vor fi televiziate de un post local.

“Invitaţia de a participa la acest turneu internaţional ne onorează şi în acelaşi timp ne confirmă munca, rezultatele şi potenţialul la care am ajuns. Va fi o experienţă unică pentru fete şi extrem de benefică, jucătoarele noastre având astfel ocazia de a vedea nivelul la care dorim să ajungem în viitor. Mulţumim celor care au avut încredere în noi şi le promitem că vom da totul pentru a reprezenta cât mai bine Iaşiul şi România la competiţia din Grecia”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, managerul CS Navobi Iaşi.

PROGRAMUL MECIURILOR:
Vineri, 3 iunie 2016
17.00: ZFK Masinac Nis – CS Navobi Iaşi
19.00: FC PAOK – FC Olympia Sofia

Sâmbătă, 4 iunie 2016
09.30: FC Olympia Sofia – Joint Team Thrace
11.30: CS Navobi Iaşi – FC PAOK
19.00: Joint Team Thrace – ZFK Masinac Nis

Duminică, 5 iunie 2016
11.00: Finala mică
19.00: Finala mare