Florentina Olar-Spânu, căpitanul naționalei de fotbal a României, i-a cucerit definitiv pe danezi! Componentă a echipei Fortuna Hjørring, în tricoul căreia a cucerit anul trecut titlul și Cupa, Florentina Olar a primit aseară, într-o gală specială, titlul de cea mai bună jucătoare din Danemarca în 2016.

„E o mare realizare. Sunt atât de fericită. Premiul arată că munca mea este răsplătită. 2016 a fost cel mai bun an din cariera mea. Am reușit eventul cu Fortuna Hjørring și, acum, suntem în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Știm cu toții că nu este ușor să-ți atingi obiectivele, dar poți realiza acest lucru dacă muncești din greu și ai oamenii potriviți în jurul tău. N-aș fi putut câștiga acest premiu, dacă nu aș fi fost înconjurată de cele mai bune coechipiere și de cei mai buni antrenori”, a spus, emoționată, imediat după premiere, Florentina Olar.

Constănțeanca nu a uitat nici de prima noastră reprezentativă: „Am avut un an bun și cu naționala României, cu care am fost atât de aproape de o calificare istorică la Campionatul European”.

În vârstă de 31 de ani, Florentina Olar evoluează la Fortuna Hjørring din 2013.