Baza sportivă a American International School of Bucharest (AISB) din Bulevardul Pipera a fost timp de două zile gazda turneului feminin de fotbal, „Bucharest Grand City International Football Cup”, la care au participat formațiile AS Independența Baia Mare, CS Universitatea Alexandria, ACS Activ Slobozia, AISB Vampires și Dream Team București.

Colaborarea dintre Dream Team București și American International School of Bucharest a dus la primul turneu organizat împreună de cele două grupări, cu sprijinul Federației Române de Fotbal și al Editurii TracusArte!

De altfel, la competiție au asistat, printre alții, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și Ciprian Paraschiv, manager de dezvoltare din cadrul FRF. Foști internaționali, Răzvan Raț și Adrian Ilie au ținut și ei să fie prezenți la prima ediție a „Bucharest Grand City International Football Cup”.

După două zile de confruntări interesante, cu răsturnări de scor, fetele de la Dream Team București (locul 1 în Seria I a Ligii a III-a) au reușit să-și adjudece prima ediție a acestei competiții, despre care organizatorii susțin că va deveni una tradițională.

Rezultatele și clasamentul primei ediții a „Bucharest Grand City International Football Cup”:

ACS Dream Team – Independenta Baia Mare 2-1
CSU Alexandria – ACS Activ Slobozia 4-0
AISB Vampires – ACS Dream Team 2-3
Independenta Baia Mare – CSU Alexandria 5-0
AISB Vampires – Independenta Baia Mare 4-1
ACS Dream Team – CSU Alexandria 1-2
ACS Activ Slobozia – AISB Vampires 3-5 ACS
Activ Slobozia – ACS Dream Team 2-4
CSU Alexandria – AISB Vampires 1-1
Independenta Baia Mare – ACS Activ Slobozia 12-0

1. ACS Dream Team – 9 puncte, +3 golaveraj
2. AISB Vampires – 7 puncte, +4 golaveraj
3. CSU Alexandria – 7 puncte, 0 golaveraj
4. Independenta Baia Mare – 6 puncte, +13 golaveraj
5. ACS Activ Slobozia – 0 puncte

 

Articol de Adi Dobre