Marti 17 februarie, incepand cu orele 15,00, pe terenul sintetic din Dealul Copoului, intr-un meci de pregatire, echipa ieseana Navobi a dat piept cu campioana Romaniei, Olimpia Cluj.

Pe un “soare cu dinti” meciul a fost unul dinamic, cu multe ocazii de poarta. Echipa clujeana si-a respectat balazonul si a marcat de 5 ori, (min.24 Indrei, min 31 Popa, min 82 Giurgiu, min.85 Corduneanu  si min.90 Ciobanu) pe langa multe alte ocazii create. De cealalta parte, echipa Navobi a jucat crispat, reusind sa se apere in unele momente bine, sa contraatace pe flancuri, insa greselile nefortate, lipsa de luciditate a jucatoarelor precum si lipsa curajului au facut ca mijlocul terenului sa fie castigat de ardelence care au dominat si au castigat meritat partida. De la iesence s-ar putea trece la categoria remarcate portarul Catalina Cojocaru (care a reusit sa pareze multe mingi periculoase), Larisa Ambrosie, Rahela Gangal si Monica Bentoiu, noua achizitie a echipei.

“Pentru noi a fost un meci foarte util pentru pregatire. Ma bucur ca am reusit sa jucam si sa vedem cateva jucatoare tinere cum se integreaza in echipa. Doresc mult succes echipei iesene si speram sa ne revedem cat de curand in Superliga!” – Mirel Albon, antrenor Olimpia Cluj

“A fost un joc de pregatire cu un adversar experimentat si bine pregatiti. Imi pare rau ca nu am avut mai mult curaj si mai multa claritate in executii. A fost un test util pentru noi si cred ca am progresat, insa mai avem inca mult de lucru pentru a face performanta. Sper ca in cele 6 luni pe care le mai avem la dispozitie pana a juca in Superliga sa reusim sa remediem ce trebuie remediat.”- Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi

Echipa: Catalina Cojocaru – Stefana Ciobanu, Andreea Scortanu, Larisa Ambrosie, Monica Bentoiu – Lidia Havristiuc (min.70 Andreea Grigoras), Elena Raduc, Mihaela Ghebanoaei – Ana Foia (min.65  Aura Gheorghita), Rahela Gangal, Teodora Placinta (min.60 Artimeza Ciubotariu)

 

Sursa : www.csnavobi.ro