VIDEO eCUPA ROMÂNIEI | CFR Cluj – Universitatea Craiova și Gaz Metan – Hermannstadt în semifinale

eCupa României, competiție organizată de FRF în FIFA 20, și-a stabilit vineri, 1 mai, careul de ași. CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș au obținut calificarea în semifinale încă de joi, Universitatea Craiova și Hermannstadt au trecut și el în penultimul act.

UPDATE | Academica Clinceni – Hermannstadt
Meciul 1: Robert Ion v Raul Opruț 1-1
Meciul 2: Robert Ion v Andrei Cordea 1-1
Meciul 3: Robert Ion v Raul Opruț 0-1 (”gol de aur”)
Hermannstadt se califică în semifinale!

UPDATE | Universitatea Craiova – Politehnica Iași
Meciul 1: Mihai Roman v Răzvan Onea 2-3
Meciul 2: Mihai Roman v Răzvan Onea 3-1
Meciul 3: Mihai Roman v Răzvan Onea 1-0 (”gol de aur”)
Universitatea Craiova se califică în semifinale!

Sferturile de finală

Joi, 30 aprilie
FCSB – CFR Cluj 0-5, 2-0, 0-1
Viitorul Constanța – Gaz Metan Mediaș 1-5, 2-5
Vineri, 1 mai
Universitatea Craiova – Politehnica Iași 2-3, 3-1, 1-0
Academica Clinceni – Hermannstadt 1-1, 1-1, 0-1

Optimile de finală

Luni, 27 aprilie
Academica Clinceni – Dinamo 1-1, 1-1, 1-0
Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari 3-0, 3-1
FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-3, 2-1
Marți, 28 aprilie
Astra – CFR Cluj 0-6, 3-1, 0-1
Miercuri, 29 aprilie
FC Botoșani – Politehnica Iași 3-1, 2-3, 0-1
Hermannstadt – Chindia Târgoviște 2-1, 6-2

Vineri, intră în competiție și Universitatea Craiova, formație calificată direct în ”sferturi” în calitate de câștigătoare a Cupei României în urmă cu două sezoane. Pentru formația olteană va evolua Mihai Roman.

El îl va întâlni pe Răzvan Onea (Politehnica Iași), cel care le-a adus moldovenilor calificarea în această fază datorită celor două victorii în fața lui David Croitoru (FC Botoșani), cea de-a doua printr-un ”gol de aur” în decisiv.

Partida va începe la ora 16:30 și va fi transmisă în direct pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV, precum și pe TV, la Digi, Telekom și Look.

Reamintim că duelurile se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

Ultimul sfert de finală este programat de la ora 18:00, live pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV, Hermannstadt – Academica Clinceni. Ilfovenii vor fi reprezentați de Robert Ion, învingător în decisivul cu dinamovistul Andreas Mihaiu în faza optimilor. De partea cealaltă, formula câștigătoare a sibienilor, cu Raul Opruț și Andrei Cordea, nu a suferit modificări înaintea partidei din ”sferturi”.

Semifinalele eCupei României vor avea loc pe 4 și 5 mai, iar finala va fi pe 6 mai.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.