Vineri, 12 martie, e-Naționala României a învins-o pe cea a Țărilor de Jos într-un duel în FIFA 21 contând pentru eNations Series.

România a fost reprezentată în meciurile cu una dintre cele mai tari e-naționale (Țările de Jos au 5 jucători în Top 100 european) de Cosmin Petrescu – ”Pcosmin6” (locul 156 în Europa pe PS4) și Răzvan Puiu – ”RvPLegend” (locul 11 în Europa pe Xbox).

România a reușit să câștige toate cele patru dueluri, iată rezultatele:

  • Cosmin Petrescu vs Ali Riza Aygün 5-4 (după extra time)
  • Răzvan Puiu vs Dani Hagebeuk 2-0
  • Cosmin Petrescu vs Lev Vinken 3-1
  • Răzvan Puiu vs Levy Frederique 3-2 (după extra time)

A fost cel de-al doilea duel în acest început de an, după cel câștigat în fața Norvegiei cu 3-1, la finalul lunii ianuarie. Partidele contribuie la coeficientul fiecărei țări, în baza căruia acestea vor fi repartizate în urne valorice la tragerea la sorți eNations Cup.

Duelurile din eNations Series se dispută în FIFA Ultimate Team, astfel că echipele pot avea în componență orice jucători și carduri speciale.

Ce este eNations Series?

eNations Series este platforma dedicată jucătorilor profesioniști de FIFA 21 care reprezintă echipe naționale din întreaga lume. Prin intermediul acesteia sunt organizate meciuri și competiții între națiuni, preliminarii eNations Cup și turneul final eNations.

eNations este echivalentul Cupei Mondiale la fotbal, cea mai mare competiție de e-fotbal dedicată echipelor naționale. Se califică 24 de țări din lume, cele mai bune, iar turneul final va avea loc în acest an la Copenhaga. e-Naționala noastră va evolua în preliminariile eNations începând din martie și va fi reprezentată de cei mai bun jucători români pe PS4 și Xbox One. Se va juca, alternativ, câte un meci pe fiecare consolă.