Astăzi debutează eCupa României, competiție organizată de Federația Română de Fotbal în FIFA 20. Meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook Cupa României și pe YouTube FRF TV, iar două partide din optimi pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Așteptarea a trecut, azi începe duelul inedit al jucătorilor tăi favoriți pentru trofeul eCupa României! Avem trei partide din optimi programate astăzi, și trei mâine, așadar spectacolul te așteaptă cu fotbaliștii din realitate duelându-se în mediul virtual!

Partidele se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programată pe 6 mai.

ACADEMICA CLINCENI – DINAMO (16:30)

Mijlocașul Robert Ion va duce greul la “gazde”, urmând să îi întâlnească, pe rând, pe Ioan Filip și Andreas Mihaiu. În caz de egalitate după aceste dueluri, se stabilește, în toate partidele, un reprezentant pentru meciul care decide câștigătoare.

Ion are un debut dificil, cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din competiție, Filip mărturisind pentru frf.ro că are 22 de ani de experiență în FIFA 20.

Pe 3 martie a avut loc întâlnirea pe teren, în Cupa României, între cele două echipe, câștigată de dinamoviști cu 1-0! Așadar, Clinceni caută revanșa în mediul virtual! În acea partidă au jucat toți cei trei jucători desemnați de echipe și pentru eCupa României.

GAZ METAN MEDIAȘ – FC VOLUNTARI (18:00)

Stephan Drăghici se va lupta prima oară cu Mihai Căpățînă, apoi va trece spre punctul decisiv pentru victorie sau menținerea în cursă la un goalkeeper, Valentin Cojocaru.

Medieșenii au luat 6 puncte în duelurile cu ilfovenii din sezonul regular al Ligii 1, dar confruntarea virtuală de acum, sub spectrul tinereții, dacă ne uităm la vârstele celor trei reprezentanți, poate să ne ofere alt deznodământ.

Este interesant de văzut dacă tactica Gazului, de a-și desemna un singur jucător, precum Academica Clinceni și FC Botoșani, reprezintă o armă secretă sau oboseala își va spune cuvântul pentru jucător!

FCSB – SEPSI OSK SF. GHEORGHE (19:30)live tv pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

O partidă extrem de interesantă, care debutează cu duelul Valentin CrețuRoland Niczuly, adică jucătorul cel mai în vârstă din competiție (31 ani) versus portarul care a reușit să țină poarta închisă cu FCSB în duelul din iarbă (0-0 în startul sezonului).

În al doilea duel vom avea o ciocnire a tinerilor, între Darius Olaru, internațional U21, și promițătorul atacant Andrei Dumiter. Cu trei ore pe zi de antrenament în ultima perioadă, după cum ne-a mărturisit, Darius pare a fi un adversar de calibru!

Unul dintre ei va avea responsabilitatea de a tranșa partida, dar este posibil să ajungem la meciul 3 și acolo e de urmărit ce jucător va alege fiecare club pentru calificare.

Programul ”optimilor” de mâine, toate transmise live pe Facebook Cupa României și pe YouTube FRF TV:

Marți, 28 aprilie
FC Botoșani – Politehnica Iași, ora 16:30
Hermannstadt – Chindia Târgoviște, ora 18:00
Astra – CFR Cluj, ora 19:30 – – live tv pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.

CITEȘTE ȘI:

Dinamovistul Filip joacă FIFA de 22 de ani și vrea să câștige trofeul: “Voi fi titular în optimi!”

Darius Olaru, reprezentantul FCSB: “Mă antrenez 3 ore pe zi la FIFA în perioada asta!”