Echipa națională va evolua în deplasare, marți, 26 martie, de la ora locală 20:30, la Madrid, Spania, pe stadionul Civitas Metropolitano, cu selecționata Columbiei. Partida va fi transmisă în direct la Antena 1.

Lista jurnaliștilor acreditați la partida Columbia – România

Delegația României va fi cantonată la Hotelul Meliá BarajasRugăm instituțiile media acreditate pentru acest joc să rezerve cazări în alte unități hoteliere.

Remiterea acreditărilor se va face la stadionul Civitas Metropolitano, conform următorului program:

25.03.2024 – BOX Office D – 15:00 – 17:00
26.03.2024 – Poarta 6 – 18:00 – 19:00

În ceea ce privește programul media, vă informăm că nefiind o partidă organizată conform regulilor UEFA, activitățile de presă premergătoare jocului nu sunt obligatorii. Totuși, din respect pentru jurnaliștii români care fac deplasarea la Madrid, o conferință de presă va avea loc la hotelul unde sunt cazați tricolorii, Melia Barajas, pe 25 martie 2024, de la ora 13:00. În ceea ce privește antrenamentul din preziua meciului, acesta va avea loc în baza de pregătire a lui Real Madrid din Valdebebas, iar accesul jurnaliștilor este interzis de către administratorii bazei. Până la această oră, Columbia nu a anunțat dacă va organiza sau nu o conferință de presă înaintea partidei.

*Orele sunt cele din Spania.