Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal anunță lista jurnaliștilor acreditați la Adunarea Generală a FRF, eveniment ce va avea loc la Casa Fotbalului, în Sala “Nicolae Dobrin”, miercuri, 26 aprilie 2023, de la ora 11:00.

Solicitările au fost onorate în limita spațiului disponibil presei, criteriile de selecție ținând cont de practica FIFA și UEFA în materie de media. Conform acesteia, acreditările se acordă în funcție de istoricul prezenței la acțiunile instituției în ultimul timp și interesul manifestat pentru activitatea curentă a FRF, în cazul de față.

LISTA JURNALIȘTILOR ACREDITAȚI

REGULAMENTUL MEDIA PENTRU ADUNAREA GENERALĂ FRF

  • Accesul în incinta Casei Fotbalului va fi permis doar jurnaliștilor acreditați.
  • Accesul presei în sala de conferințe “Ioan Chirilă” de la Casa Fotbalului în data de 26 aprilie va fi permis începând cu ora 10:15, pentru ridicarea acreditărilor. Acestea se vor putea ridica în baza legitimației de serviciu vizată pe anul 2023.
  • Accesul fotografilor și operatorilor TV în sala “Nicolae Dobrin” va fi permis la ora 10:30, iar accesul celorlalți reprezentanți ai presei, la ora 10:55.
  • Fotografii și operatorii TV vor avea un spațiu comun alocat, în vreme ce reporterii acreditați vor avea locuri pe scaune.
  • Prezența reprezentanților presei în sala “Nicolae Dobrin” este permisă pe întreaga durată a evenimentelor găzduite în 26 aprilie de Casa Fotbalului.
  • La finalul Adunării Generale FRF, va fi organizată lângă sala “Nicolae Dobrin” o zonă mass-media cu panou pentru declarații. Orice alte solicitări privind organizarea de studio-uri sau zone mass-media până la finalul Adunării Generale nu pot fi onorate, din rațiuni de spațiu.