Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru Supercupa României 2022.

Meciul dintre campioana României, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei României, Sepsi OSK, se va disputa sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Francisc Neuman din Arad.

Începând de joi, 16 iunie, și până joi, 23 iunie, ora 17:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV și radio sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro.

Reprezentanții instituțiilor media din Cluj-Napoca vor trimite solicitările de acreditări la adresa oana.sabau@cfr1907.ro, iar jurnaliștii din Sfântu Gheorghe se vor acredita la adresa edit.kiss@sepsiradio.ro. De asemenea, reprezentanții presei din Arad vor trimite solicitările pe adresa tudor.vasil@uta-arad.ro.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea Supercupei României.