Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru ultimul act al Cupei României Betano: Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați.

Finala competiției se va disputa pe 15 mai 2024, la Sibiu, pe stadionul Municipal, de la ora 20:30. În aceeași zi, de la ora 12:00, tot aici va avea loc finala Cupei de Tineret: Universitatea Cluj – Farul Constanța.

Începând de azi, 25 aprilie, până miercuri, 8 mai, ora 17:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc astfel pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro

Reprezentanții instituțiilor media din Hunedoara vor trimite solicitările de acreditări la adresa comunicare@fccorvinul1921.ro, iar jurnaliștii din Galați se vor acredita la adresa presa@ascotelul.ro.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul!

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea finalei.