Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare la avanpremiera de gală a filmului “În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”.

Jurnaliștii care doresc să asiste la evenimentul care va avea loc joi, 9 mai, ora 19:00, la Cinema City în AFI Cotroceni sunt rugați să trimită solicitări nominale de acreditare pe adresa de e-mail catalin.popescu@frf.ropână vineri, 26 aprilie, ora 18:00.

La eveniment vor participa membrii staff-ului tehnic, jucători ai echipei naționale și alți invitați speciali.

Lista jurnaliștilor acreditați va fi anunțată ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Vor putea fi acreditați, în limita locurilor disponibile, un reporter și un cameraman (post TV / trust), un reporter și un fotograf (presa scrisă și agențiile de presă) și un reporter (posturile radio).

Din 13 mai în avanpremieră și din 17 mai în cinematografele din toată țara, filmul “În inima Naționalei” spune povestea calificării tricolorilor la EURO 2024 și propune o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre turneul final din Germania.

Acces fără precedent pentru suporteri în culisele antrenamentelor și meciurilor, secretele momentelor-cheie care au bucurat milioane de români, emoții, sacrificii, încordare și sărbătoarea finală. Toate sunt parte din filmul În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania, regizat de Remus Achim!