Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare la meciul naționalei feminine contra Bulgariei, programat vineri, 31 mai, de la ora 19:00, pe Stadionul CNS „Arcul de Triumf”.

După victoriile cu Armenia și Kazahstan, tricolorele își continuă parcursul din preliminariile Campionatului European de Fotbal Feminin din 2025 cu „dubla” contra Bulgariei. În primul meci, România joacă pe teren propriu vineri, 31 mai, de la ora 19:00, urmând ca pe 4 iunie să aibă loc partida retur din Bulgaria.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul România – Bulgaria sunt rugate să trimită solicitări nominale pentru acreditări și permise de parking, însoțite de adresa de email a jurnaliștilor, la adresa de email nicoleta.cosoreanu@frf.ro până la finalul zilei duminică, 26 mai. Solicitările primite după această dată NU vor fi luate în considerare.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate, precum și detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.