EURO2020-MOMENTUL-TAU | Federația Română de Fotbal

Cine va fi în echipa lui Skillzy la EURO 2020?

Freestyleri din toată Europa s-au înscris în competiție pentru a-l însoți pe Skillzy, mascota EURO 2020, în cele 12 orașe-gazdă ale turneului final.

Din 20 august și până la finalul lunii septembrie 2019, fanii fotbalului își pot vota favoriții, un băiat și o fată, pe site-ul oficial YOUR MOVE

Câștigătorii vor reprezenta orașul lor pe toată durata Campionatului European și vor jongla cu mingea alături de Skillzy în fața miilor de suporteri prezenți pe stadioane la sărbătoarea fotbalului din vara anului viitor.

De asemenea, cei care votează au șansa de a câștiga bilete la partide de la EURO 2020.

Această secțiune este gestionată de Federația Română de Fotbal. UEFA nu își asumă răspunderea legală pentru acuratețe și nu își asumă caracterul exhaustiv al informațiilor. În același timp, opiniile exprimate pe această secțiune FRF nu reprezintă opiniile sau politicile UEFA. Cuvântul UEFA, logo-ul UEFA, mărcile UEFA și secvențele video în legătură cu competițiile UEFA reprezintă proprietarea UEFA și sunt protejate de legile aplicabile ale mărcii comerciale, drepturilor de autor şi alte legi referitoare la proprietatea intelectuală. Utilizarea acestor logo-uri și mărci nu este permisă.