FRF TV

GLASGOW

Cel mai mare oraș al Scoției, deseori evocat drept unul dintre cele mai prietenoase de pe pământ, Glasgow și-a dobândit recunoașterea internațională pentru energia sa, pentru pasiunea pe care o degajă, pentru umor și pentru bogatul său tezaur cultural.

Oferind intrare liberă, rafinata galerie de artă și muzeul Kelvingrove, Galeria artei moderne, de ultimă generație, precum și celebrul muzeu Riverside, sunt lăcașe de nivel mondial, în timp ce moștenirea arhitecturală a orașului Glasgow cuprinde o paletă deosebită, de la splendoarea medievală și victoriană la geniul Art Nouveau al lui Charles Rennie Mackintosh, creator al unor numeroase capodopere contemporane.

Perfectă poartă de intrare în amețitorul decor scoțian, Glasgow se poate declara, totodată, mândru de a fi un ardent fief al fotbalului. Gazdă a UEFA EURO 2020, Hampden Park a fost, timp de mai multe decenii, cel mai mare stadion al lumii, la fel ca și loc de disputare a finalelor Cupei Campionilor Europeni din 1960, 1976 și 2002, fiind, în același timp, și casă a faimosului “Hampden Roar”.

euro2020.scottishfa.co.uk

Hampden Park

CAPACITATE: 51.000 de locuri

MECIURI:
Luni, 14 iunie, ora 16:00 : SCOȚIA – CEHIA (GRUPA D)
Vineri, 18 iunie, ora 19:00 : CROAȚIA – CEHIA (GRUPA D)
Marți, 22 iunie, ora 22:00 : CROAȚIA – SCOȚIA (GRUPA D)
Marți, 29 iunie, ora 22:00 : LOC 1E – LOC 3A/B/C/D (OPTIMI DE FINALĂ)