FedEx Express încheie un nou contract de patru ani cu UEFA pentru mai multe turnee, în vederea sponsorizării meciurilor naționale de fotbal.

FedEx Express susține în continuare fotbalul european, compania- care este cea mare din lume în zona transportului expres, anunțând semnarea unui nou contract de sponsorizare încheiat cu UEFA pentru o perioadă de patru ani și mai multe turnee. Contractul va include peste 400 de meciuri competitive ale echipelor naționale de fotbal, disputate în 55 de țări europene în cadrul a opt turnee, FedEx Express fiind, de asemenea, partenerul oficial pentru logistică al UEFA EURO 2020.

Parteneriatul cu compania FedEx Express, care este și sponsorul UEFA Europa League, îi va oferi acesteia ocazia de a intra în contact cu mai mulți suporteri, clienți și angajați, la nivel european, prin publicitatea pe stadioane, ticketing, ospitalitate și alte programe exclusive. „Suntem încântați să primim compania FedEx Express în familia de sponsori ai competiției echipelor naționale, în calitate de partener oficial pentru logistică”, a declarat Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing al UEFA Events SA.

„Compania FedEx Express a dovedit de-a lungul anilor în care a fost un sponsor valoros și demn de încredere al UEFA Europa League că deține capacități logistice extinse pe întregul continent. Sunt sigur că aceste cunoștințe și expertiza lor se vor dovedi a fi de neprețuit înainte și pe parcursul UEFA EURO 2020 – un turneu care va include 12 orașe-gazdă diferite”.

Pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a UEFA EURO, ediția din 2020 va fi cea mai amplă din întreaga istorie a turneului în ceea ce privește locațiile de desfășurare, vânzările de bilete și audiența televizată globală. Vastele rețele ale FedEx Express, precum și personalul său logistic calificat vor contribui la susținerea organizării și a prezentării UEFA EURO 2020 în 12 orașe-gazdă din Europa.

„Angajamentul nostru față de fotbalul european constituie o parte centrală a comunității noastre și a strategiei noastre comerciale în Europa”, a declarat Wouter Roels, vicepreședinte senior, marketing internațional, FedEx Express.

„Anunțul de astăzi privind sponsorizarea este deosebit de interesant, deoarece în calitate de partener oficial pentru logistică al UEFA EURO 2020 putem participa, efectiv, la prezentarea competiției în mai multe locații din Europa, demonstrând astfel forța principalei afaceri de logistică din Europa, valorile noastre și posibilitățile pe care le creăm”.

Pe lângă turneul principal UEFA EURO 2020, parteneriatul UEFA pentru meciurile naționale de fotbal include drepturile pentru preliminariile europene din 2019 și 2021, finalele Ligii Națiunilor UEFA din 2019 și 2021, Campionatele Europene UEFA U21 din 2019 și 2021 și UEFA Futsal EURO 2022.