Sporting Juniorul, care evoluează pe programul lui Atletico, este noua campioană a regiunii Moldova, fiind calificată matematic la turneul final, cu două etape înainte de terminarea fazei regionale.

Elevii lui Cornel Cracea s-au impus fără probleme în ultima etapă, trecând de AFC Botoșani, ocupanta locului 5, cu scorul de 4-0. În acest meci a ieșit în evidență Octavian Cracea, care a bifat o nouă dublă. Celelalte două goluri aparțin lui Mario Pipos și Mihai Andrei.

Înaintea ultimelor două etape, Sporting Juniorul are cu șapte puncte mai multe față de ocupanta locului secund, LPS Piatra Neamț. În penultima etapă, echipa vasluiană va întâlni pe teren propriu LPS Roman, meciul fiind ultimul acasă din acest sezon. În ultima etapă, de sâmbătă, 20 mai, Sporting Juniorul va evolua în deplasare, cu Liceul ”Regina Maria”-CSȘ Dorohoi.

Puștii Vasluiului nu au timp prea mult de refacere, urmând ca în perioada 27-28 mai să participe la turneul semifinal. FRF a decis ca în acest an să se joace în sistem eliminatoriu. Câștigătoarele din prima zi se vor întâlni în a doua zi, pentru un loc în finala de pe 4 iunie.

Anul trecut, Sporting Juniorul a ratat prezența în finală, după ce Oțelul Galați a făcut cărțile la turneul semifinal, pierzând la o diferență mult mai mare cu Dinamo, adversar ce a remizat cu Vasluiul, scor 1-1.