Conducătorii lui FC 2002 Vaslui au primit acceptul Primăriei, administratorul stadionului Municipal, pentru a disputa meciul cu Pajura Huși la lumina reflectoarelor. Partida este programată sâmbătă, 3 iunie, de la ora 20.

”Așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Mulțumim sponsorilor și Primăriei Vaslui pentru susținere”, au spus reprezentanții echipei galben-verde.

Nocturna nu a mai fost aprinsă la Vaslui de trei ani, ultimul joc care s-a disputat la lumina reflectoarelor fiind FC Vaslui – Astra, scor 1-4, disputat pe 19 mai 2014.  

Până atunci, FC 2002 Vaslui va disputa intermediara cu Vitis Șuletea, de joi, 1 iunie, ora 20:00, care va avea loc pe terenul 2. Partida este una extrem de importantă pentru vasluieni. O eventuală victorie ar aduce formația galben-verde în postura de principală favorită la câștigarea titlului județean.

Vitis Șuletea se află pe primul loc, cu șapte puncte, iar FC 2002 Vaslui a acumulat patru puncte, ocupând locul 3. FC Gârceni se află pe locul secund, cu 5 puncte.