Comstar Vaslui a trecut pe lângă ocazia de a evolua în finala celei mai importante competiții, Campionatul Național Under 13. Puștii pregătiți de Sorin Sava au pierdut în fața celor de la Regal Sport ”Ferdinand I” București, scor 0-3, meci considerat finala grupei semifinale găzduite de stadionul Municipal din Vaslui. 

Vasluienii au rezistat o repriză, perioadă în care au dominat teritorial, având și câteva ocazii clare de gol. După pauză, echipa mai pragmatică a fost Regal Sport, care a înscris de două ori în debutul reprizei, profitând de spațiile generoase din defensiva Comstar. Oaspeții au pus capăt meciului cu zece minute înainte de final.

Regal Sport București a și câștigat grupa semifinală, cu maximum de puncte, și va juca pentru titlu cu Luceafărul Cluj. Partida va avea loc duminică, 25 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea cu începere de la ora 10:00. 

Comstar a acumulat patru puncte, la egalitate cu Colțea Brașov, cele două echipe remizând, scor 4-4, în ziua a doua a turneului. În primul meci, formația vasluiană a trecut de Viitorul Constanța, scor 2-1. Comstar s-a mulțumit cu titlul de cel mai bun portar, prin Rareș Hăulică, care a primit trofeul de la fostul mare fotbalist Florin Răducioiu.