La primul antrenament de după calificarea istorică în play-off-ul ligii 3, fotbaliștii Hușanei Huși au avut parte de o întâlnire emoționantă. Jucătorii pregătiți de Florin Croitoru au fost primiți cu aplauze pe stadion.

Amfitrioni au fost puștii clubului hușean, care au considerat că idolii lor merită o astfel de primire după performanța obținută.Micuții fotbaliști i-au luat imediat în primire pe cei mari, unii bătând palma, iar alții sufocându-i cu îmbrățișări.

Jan Turiță nu a scăpat de întrebările picilor, iar unul dintre viitorii fotbaliști a ținut să fie luat în brațe, pentru a fi la înălțimea portarului.

”Mi s-a făcut pielea de găină. Nu îmi vine să cred că am dat mâna cu portarul Hușanei”, a spus unul dintre copii, marcat de intensitatea momentului.

Au urmat fotografia de grup alături de toți copiii prezenți la stadion, binecunoscutul cerc însoțit de strigătul “HUȘANA” și antrenamentul propriu-zis, deschis printr-un discurs al profesorului Florin Croitoru. Sâmbătă, 2 aprilie, Hușana se va deplasa la Bucecea (Botoșani) pentru primul joc din cadrul play-off-ului, cu Dante Botoșani.

Articol de Cristian Lapa (Vaslui)