Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-a aflat pe podium la turneul internațional Junior Futsal Cup Moldova de la Chișinău. Grupa 2003 mov a câștigat marele trofeu, după o finală disputată cu ucrainenii de la Ilyichevets, scor 4-2.

Vasluienii s-au impus și la trofeele individuale, Răzvan Ciobanu fiind declarat cel mai bun portar, iar Răzvan Năzăreanu a fost golgheterul competiției. LPS Vaslui a avut două echipe pe podium la categoria 2003, cea de-a doua echipă clasându-se pe locul 3, după ce a câștigat finala mică, cu SS Măgdăcești, scor 3-0.

La categoria 2010, liceul vasluian s-a clasat pe locul 3, obținând medaliile de bronz. Puștii vasluieni, pregătiți de Ionuț Chiochiu, au trecut de Zimbru Chișinău, scor 2-1.

Eduard Alexa a fost declarat cel mai bun portar al turneului.

Felicit echipele noastre pentru cele trei finale disputate. A fost o experiență frumoasă, în care am avut cu toții de câștigat. A fost o încununare a muncii depuse în acest an. Ne bucură faptul că suntem pe drumul cel bun și sperăm ca și în 2018 se ne bucurăm de aceleași performanțe”, a declarat Ionuț Chiochiu.

Turneul Junior Futsal Cup Moldova a adunat peste o mie de jucători, care au între 7 şi 15 ani, din R.Moldova, Ucraina şi România.