Gabi Munteanu, tatăl celebrului fotbalist de la Farul Constanța, Louis Munteanu, a devenit campion la Winter Cup Vaslui, turneu de fotbal pe teren redus organizat în această perioadă de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui.

Acesta a câștigat turneul de Old Boys (peste 39 de ani) cu echipa Real Vaslui, care s-a impus în finala competiției cu scorul de 4-2 în fața echipei Auto Driver Iași. Din lotul campioanei fac parte mulți foști fotbaliști, unii care au evoluat în prima ligă, cum ar fi Gabriel Crăciun, portarul Mihai Tătaru și Bogdan Panait. Alții au experiența ligilor 2 și 3. Este vorba despre Daniel Georgescu, Alin Modoranu, Nicu Patrichi și Cristian Șoldan. Din lot au mai făcut parte portarul Gabriel Neacșu, Marcel Ignat, Cristian Petruț și Vlad Poiană. Echipa este antrenată de Ionuț Chiochiu, iar delegat este Nicu Macovei.

Real Vaslui a obținut și trofeul de cel mai bun jucător al turneului, prin Gabriel Crăciun. Campioana, care și-a păstrat trofeul câștigat în 2023, a trecut în faza grupelor de Victoria, scor 3-0, și Fratelli Bârlad, scor 5-0, remizând, scor 1-1, cu FC Miclești, însă a câștigat la lovituri de departajare, scor 3-2.

În semifinale, Real Vaslui a învins echipa Finanțe Vaslui, scor 3-0. Winter Cup Vaslui continuă în perioada 9-11 februarie cu faza superioară a turneului Open și finalele de la Under 19.

Articol de Cristian Lapa (VASLUI)