S-a tras cortina peste cea mai mare competiție de fotbal în sală din zona Moldovei. Peste 40 de participante s-au luptat pentru marele trofeu la Winter Cup, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF), cu sprijinul Federației Române de Fotbal, al Primăriei Vaslui, Direcției Județene de Sport și Tineret, precum și al Federației Române de Minifotbal.

Turneul Open s-a bucurat de cea mai largă participare, unde 28 de echipe s-au duelat pentru marele trofeu. La final, campioană a fost Auto Driver Iași, care a câștigat finala cu UTI Magic Sport Iași, scor 2-1.

Vasluiul se laudă cu Victoria Morandi, care a oferit meciul zilei, în finala mică, pierzând dramatic, scor 3-4, în fața echipei Kapri Roman.
Echipa coordonată de Daniel Moșneagu și-a păstrat trofeul la Old-Boys, după ce a trecut de Spartanii, scor 4-3, golul victoriei fiind marcat în ultimul minut de joc.

La Under 19, cea mai bună echipă a fost OS LER, formație care a trecut în finala mare de Sport4 Children Foundation, scor 4-2.