Stadionul Delta din Tulcea a găzduit sâmbătă, 8 iunie, întrecerea sportivă ”Cupa de vară a Copilului la fotbal”.

La evenimentul organizat de Asociația Județeană de Fotbal Tulcea au participat juniori U13, născuți în anul 2006 și mai mici. Competiția a avut loc între două date importante pentru tinerii fotbaliști, 1 iunie –  Ziua internațională a Copilului- și începutul vacanței de vară.

Echipele participante: Partizanul Luncavița, Pescarusul Sarichioi, ACSM Delta Tulcea, Clubul Sportiv Școlar Tulcea și Delta Dobrogea.

Toate echipele au fost premiate cu diplome, cupe și dulciuri. Premierea a fost făcută de către președintele forului fotbalistic județean, Petre Badea, împreună cu viceprimarul municipiului, Petre Marinescu.

Azi am bucurat peste 100 de copii organizându-le un turneu de fotbal unde au socializat și s-au bucurat practicând sportul care le place cel mai mult: fotbal. La final, fiecare echipă a fost recompensată. Vreau să felicit jucătorii, antrenorii și pe toți cei care s-au implicat în organizarea acestui eveniment“, a declarat președintele AJF Tulcea, Petre Badea, la sfarșitul turneului.