Sâmbătă, 9 martie, în cadrul Adunării GeneralOrdinare a Asociației Județene de Fotbal Tulcea, Petre Badea a fost reales în funcția de președinte.

La acest eveniment au fost prezenți, din partea Federației Române de Fotbal, vicepreședintele Octavian Goga și secretarul general adjunct Gabriel Bodescu.

Cei 21 de membri prezenți la ședință, din cei 25 afiliați, l-au ales în unanimitate pe Petre Badea ca președinte al AJF Tulcea pentru încă cel puțin patru ani, acesta fiind în funcție din 2011. Vicepreședinți vor fi Emil Nanu și Alempe Pantelie, iar ceilalți membri ai Comitetului Executiv sunt Mircea Ignat, Ionuț Rădulescu și Stelian Șiacu.

Mulțumesc și sunt onorat de votul și respectul colegilor mei, al Federației Rone de Fotbal și al Consiliului Județean Tulcea! Împreună suntem fotbal! Cu ajutorul unor finanțări de la Consiliul Județean Tulcea, și mulțumesc pe această cale domnului președinte Horia Teodorescu, invitat la această ședință, dar și cu sprijinul inclusiv financiar al Federației Române de Fotbal am reușit susținem activitatea din competițiile de seniori și juniori, ba chiar ducem fotbalul tulcean peste hotare, în Ucraina, la Ismail, în Moldova, la Cahul, și în Franța, la Aveyron, unde am avut competiții internaționale cu reprezentative ale Asociației Județene de Fotbal. Ne dorim o nouă echipă promovată în Liga a 3-a, dar mai mult ne dorim ca fotbalul fie un sport practicat în toate localitățile din județul nostru, iar dacă nu toate orașele și comunele pot susține echipe de fotbal, avem o competiție denumită Cupa Satelor, la care orice primar, cred eu, ar trebui dea o șansă copiilor din unitățile administrativ teritoriale pentru a fi văzuți și poate selecționați la cluburi de fotbal afiliate, a spus Petre Badea.

Articol de Daniel Lazăr