Gazdele au fost desemnate, conform clasamentului întocmit de către Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, drept câștigătoare de etapă a premiului Knauf pentru fair-play. Cum ierarhia nu mai putea suferi modificări, iar acesta era ultimul joc pe teren propriu în actuala ediție pentru echipa din Olteni, festivitatea s-a derulat la data respectivă.

Pe de altă parte, oaspeții de la Voința Saelele au fost desemnați câștigători Marelui Premiu Knauf pentru întregul sezon competițional. Voința Saelele este pe prima poziție și nu mai poate fi detronată, în condițiile în care campioana județului are etapă liberă la finele acestei săptămâni, atunci când ar fi trebuit să întâlnească pe Unirea Brînceni. Cum echipa adversă s-a retras, meciul nu se dispută, iar posibilitatea acumulării punctelor negative, în clasamentul sportivității, dispare. Festivitatea prin care Voința Saelele va fi desemnată drept câștigătoarea Marelui Premiu Knauf, va avea loc pe 10 iunie, atunci când în localitatea de pe Valea Oltului va avea loc Festivalul Fotbalului Teleormănean, care include un cuplaj de calitate, constituit din finala Cupei României și barajul de promovare în Liga a IV-a.

Voința Saelele a devenit și campioană județeană la juniori A1, urmând să reprezinte Teleormanul în competiția națională de profil. Cele două formații, Viață Nouă Olteni și Voința Saelele, au dezvoltat, de-a lungul istoriei lor, o frumoasă rivalitate sportivă, fiind, întotdeauna, printre principalele protagoniste ale eșaloanelor județene.