Echipa de fotbal Sporting Roșiori, locul 5 după tur în Seria a III-a a Ligii a 3-a, a avut o pauză de iarnă tumultuoasă, în care conducerea echipei și autoritățile locale au căutat soluții pentru finanțarea echipei. Până la urmă, gruparea roșioreană a primit asigurări că va merge mai departe, motiv pentru care fotbaliștii echipei se pregătesc intens, în vederea sezonului de primăvară.

În ultimul amical, disputat la Craiova, pe teren sintetic, Sporting a fost învinsă cu scorul de 6-3 de către colega de serie, CS Podari. Golurile formației teleormănene au purtat semnătura lui Ștefănescu min. 15, Lătea (foto tricou albastru) min 65 și Vîlcică, din lovitură de pedeapsă, min. 80. Inițial, meciul trebuia să se dispute pe Stadionul Robema din Roșiorii de Vede. Managerul sportiv de la Sporting Roșiori, Petre Virgil Vucea, a declarat: "Am schimbat datele partidei pe ultima sută de metri şi a fost o decizie bună. Am jucat pe o suprafaţă artificială şi nu ne-am chinuit în zăpada îngheţată. Prima repriză a fost una echilibrată, am deschis scorul după primul sfert de ora şi ne-am mai creat alte ocazii, dar până la pauză gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul. În partea a doua, echipa a suferit câteva modificări, fiind folosiţi câțiva juniori aflaţi în probe. S-a văzut imediat lipsa lor de experienţă şi de calitate, jocul echipei având de suferit".

După ce săptămâna trecută antrenorul Cristian Negru s-a decis asupra unui nou jucător, şi anume, mijlocaşul Robert Gorgan, după acest test de verificare a hotărât să oprească la echipă încă doi jucători. Este vorba de Silviu Flisc, care joacă pe postul de mijlocaş şi vine din Liga a IV-a Bucureşti, în tur evoluând la AS Venus Bucureşti, dar şi de portarul Alexandru Oprița care vine de la CS Pandurii Tg. Jiu, iar în turul acestui sezon a evoluat tot în Liga a III-a, la echipa satelit a prim-divizionarei gorjene. "Am primit acordurile de transfer pentru toţi jucătorii noi şi luni, 20 februarie, voi merge la Federaţia Română de Fotbal să le înregistrez, urmând că zilele viitoare jucătorii noi să efectueze şi vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Ultimul meci amical il avem programat tot in deplasare, împotriva celor de la CS Viitorul Domnești, echipă ce evoluează in Seria a II-a a Ligii a III-a, sâmbătă, 25 februarie", a spus Petre Virgil Vucea.

Sporting Roșiori a reușit să îl păstreze pe fundașul central Mitică Moșteanu, jucător cu vechi ștate de serviciu în liga secundă, care se gândise la un moment dat să renunțe la activitatea competițională. În celelalte partide amicale ale iernii, Sporting Roșiori a remizat cu Concordia II Chiajna, 1-1, învingând apoi pe Astra Plosca (Liga a IV-a Teleorman), cu 3-0.