Etapa 4
Vulturii Mereni – AS Sportimg Calmățuiu de Sus 0-2
AS Dunărea Sc.3 Zimnicea – AS Phoenix Turnu Măgurele 4-2
AS Sport Team Orbeasca – AS Top Sport Nanov 0-1

Etapa 5
AS Sporting Călmățuiu de Sus – AS Sport Team Orbeasca 2-0
AS Phoenix Turnu Măgurele – AS Vulturii Mereni 3-3
AS Dunărea Sc.3 Zimnicea – AS Top Sport Nanov 1-0

CLASAMENT
1. AS Sporting Calmățuiu de Sus 5 5 0 0 12-0 15 p
2. AS Dunărea Școala 3 Zimnicea 5 4 0 1 9-4 12 p
3. AS Top Sport Nanov 5 1 2 2 1-3 5 p
4. AS Sport Team Orbeasca 5 1 1 3 3-7 4 p
5. AS Vulturii Mereni 5 0 3 2 6-9 3 p
6. AS Phoenix Turnu Măgurele 5 0 2 3 5-13 2 p

Campioana județeană antrenată de profesorul Liviu Stoian a utilizat pe parcursul competiției următoarele jucătoare: Daniela Vintilă, Florentina Roșu, Elena Roșu, Maria Pascu, Florentina Tudorică, Ioana Preda, Anamaria Neatu, Bianca Iordăchița, Ana Maria Dinu, Ana Maria Moraru, Lavinia Roșu.

La festivitatea de premiere desfășurată pe terenul Școlii Gimnaziale Nanov au participat Bogdan Buzatu, inspector general adjunct, și Nicolae Ologeanu, inspector de specialitate din partea Inspectoratului Școlar Județean, precum și conducerea Asociației Județene de Fotbal Teleorman.
Cele șase finaliste au fost premiate cu echipamente sportive, mingi, genți, cupe, medalii, în valoare de peste 5.000 lei.

Dintre componentele celor șase echipe, dar și alte fete remarcate la meciurile din grupe, se vor alcătui selecționatele județene U14 și U12, care vor participa la turneul final “Fotbal și Feminitate” din perioada 2-5 noiembrie, care se va avea loc la Suceava.

“Avem o satisfacție deosebită că în Teleorman s-a organizat primul Campionat județean de fotbal feminin, competiție care face parte din amplul proiect <Fotbal și Feminitate>, implementat de Federația Română de Fotbal cu sprijinul UEFA. Ediția 2017 a avut la start 22 de echipe participante, angrenând un număr de peste 400 de fete. Fotbalul feminin a avut și are în continuare un impact deosebit în rândul fetelor din acest județ, fapt reliefat de prezența în Liga 1 a echipei Universitatea Alexandria, care în momentul de față are în componența sa 7-8 titulare descoperite în proiectul <Fotbal și Feminitate>.  Nu putem să nu mulțumim pentru reusita competiției Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, dar și sponsorilor noștri <Alexandrion>, <Knauf> și <Hori Sport>", a declarat președintele AJF Teleorman, Stan Prodan.