Vineri, 31 martie 2017, presedintele Federației Române e Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat pentru câteva ore la Alexandria, reședința județului Teleorman. Motivul vizitei a fost acela de a discuta cu autoritățile locale despre construcția unui teren sintetic, de dimensiuni standardizate pentru fotbal. La Primăria Municipiului Alexandria președintele FRF a fost însoțit de către secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, iar discuțiile s-au purtat cu primarul Victor Drăgușin și viceprimarul Ioan Augustin. Desigur, a fost prezent și cel care a intermediat această întâlnire, președintele AJF Teleorman, Stan Prodan. S-au discutat chestiuni legate de acest proiect, față de asocierea care se prognozează, între FRF și Primăria Alexandria, urmând ca în zilele ce vor urma să se poarte corespondența pentru detaliile juridice și de altă natură.

FRF va plăti costul integral al suprafeței sintetice care va fi instalată, urmând ca Primăria Alexandria să pună la dispoziție terenul, să construiască anexele necesare, vestiarele, gardul împrejmuitor, tribunele, etc. Au fost vizitate apoi cele două locații vizate și anume, terenul "CSS" din zona PECO și terenul de la Liceul Tehnologic nr. 1 (fost Rulmentul), cele două părți urmând a stabili unde se va ridica această construcție. A fost vizitată apoi noua Sală Polivalentă din Alexandria, care va fi dată în folosință în luna mai, dar și stadionul "Municipal", care e posibil ca în luna septembrie să intre în reconstrucție pentru mărirea capacității la 7.000 de locuri.

Președintele FRF a mers și la Asociația Județeană de Fotbal, acolo unde s-a făcut o radiografie a activității fotbalistice județene, președintele Stan Prodan, alături de colaboratorii săi, Cătălin Cușcă și Lucian Moșteanu, a prezentat date și probleme din fotbalul județean. O apreciere din partea președintelui FRF a fost exprimată în legătură cu bazele sportive din județ. Răzvan Burleanu a vizitat Stadionul "Comunal" din Buzescu, de care a rămas plăcut surprins. La Buzescu, a fost întâmpinat de oficialitățile locale, în frunte cu primarul Valentin Trăistaru. Vizita teleormăneană a lui Răzvan Burleanu s-a încheiat la clubul Young Steaua Alexandria, unde peste 100 de copii au primit delegația federală. Conducătorii acestui club de copii și juniori, Sorin Paraschiv și Valentin Badea, împreună cu părinții micuților, au apreciat gestul conducerii FRF de a vedea la lucru viitorul fotbalului românesc.