Fotbalistele de la Universitatea Alexandria au repurtat în week-end al zecelea succes consecutiv în Liga I la fotbal feminin. Fetele lui Călin Pistolea au câștigat în deplasare, la Reghin, cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Cristina Tudorache, în minutul 80.

Universitarele conduc autoritar în clasament, fiind aproape de promovarea în Superligă. Până atunci însă, echipierele de la Universitatea Alexandria organizează o acțiune caritabilă miercuri, 12 aprilie, cu începere de la ora 17.00, la terenul de handbal din incinta Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria. Fetele se vor împărți în două echipe și vor susține un meci demonstrativ. Ele invită pe toată lumea să vină la meci și să doneze hăinuțe și jucării. Colecta pe care ele însele o vor deschide reprezintă o acțiune socială în care fotbalistele doresc să ofere, cu ocazia sărbătorilor pascale, o rază de soare și un zâmbet pentru copiii defavorizați.

Spectatorii vor putea plăti un bilet de intrare simbolic la acest meci, compus din haine sau jucării care vor ajunge la centre de plasament și la alte instituții care au în grijă copii fără familii.