După două luni în care s-au desfășurat peste 30 de meciuri unde au participat un număr de 20 de echipe și peste 300 de jucători legitimați la echipele de liga a IV-a INTER CONTI și a V-a, AJF Suceava ține să mulțumească tuturor celor implicați în acest proiect și să felicite campioana județeană la futsal 2017 – CSO Viitorul Liteni. 

“Cred că scopul aceste întreceri a fost atins. Competiția s-a desfășurat cu sălile pline, iar jucătorii au avut ocazia să se mențină în formă pe perioada pauzei competiționale. Mai important însă este faptul că meciurile s-au desfășurat în deplină sportivitate”, a declarat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

“La capătul unei zile epuizante dar plină de meciuri spectaculoase, formaţia CSO Viitorul Liteni a câştigat cea de a treia ediție a campionatului judeţean de futsal organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava. Formaţia din Liteni a dispus în finală cu scorul de 5-4, după penalty-uri, de AS Avântul Volovăț, după un meci plin de neprevăzute, rezultatul după minutele regulamentare fiind 2-2.

Formaţiile CSO Viitorul Liteni, AS Stejarul Cajvana, ACS Foresta Suceava, ACS Șomuzul Preutești, AS Avântul Volovăț, AS Recolta Fântânele și ACS Șomuz Fălticeni, câştigătoarele turneelor zonale, plus AS Sporting Poieni Solca, care a profitat de forfaitul celor de la CS Gura Humorului, sunt cele opt echipe care s-au luptat duminică, 05.03.2017, în Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pentru cucerirea ediţiei a III-a a campionatului de futsal organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Cele opt pretendente la titlu au fost repartizate iniţial în două grupe de câte patru, finala desfăşurându-se între echipele clasate pe primul loc în faza preliminară.

Întrecerea organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal în scopul de a ţine în priză formaţiile de Liga a IV-a şi a V-a pe perioada pauzei competiţionale de iarnă s-a bucurat de un real succes, adunând la start un număr de 20 de echipe.

CLASAMENT FINAL

1. CSO VIITORUL LITENI 
2. AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ 
3. AS STEJARUL CAJVANA
4. AS RECOLTA FÂNTÂNELE
5. ACS FORESTA SUCEAVA
6. ACS ȘOMUZ FĂLTICENI
7. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI
8. AS SPORTING POIENI SOLCA 
9. CS GURA HUMORULUI
10. CS SPORTING VOINȚA BUNEȘTI
11. AS VIITORUL VEREȘTI
12. AS VIITORUL ADÂNCATA
13. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI
14. CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI
15. AS SIRETUL DOLHASCA
16. AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU 
17. AS BUCOVINA FRĂTĂUȚII NOI
18. AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI
19. AS SILVA UDEȘTI
20. AS ȘTIINȚA MITOC