În data de 28 martie 2017, la Alexandria a avut loc Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri a Asociației Județene de Fotbal Teleorman. În funcția de președinte a fost ales, pentru a șaptea oară consecutiv, fostul arbitru de prima ligă Stan Prodan, care, de altfel, a fost unicul candidat la funcția supremă. Stan Prodan conduce AJF Teleorman din 1994, fiind, alături de omologul său de la Giurgiu, Viorel Leșeanu, cel mai longeviv președinte de AJF din România.

Una dintre funcțiile de vicepreședinte, scoasă la concurs cu această ocazie, a fost câștigată de ex-fotbalistul stelist Valentin Badea. Acesta, alături de unul dintre coechipierii săi din perioada de glorie, Sorin Paraschiv, a înființat un club axat pe copii și juniori, Young Steaua Alexandria.

Membrii afiliați AJF Teleorman prezenți la întrunire au apreciat calitatea organizatorică în campionatele județene, iar un motiv suplimentar de satisfacție a fost că, în ultimii trei ani consecutiv, campioanele județene au promovat prin baraj, la Liga a III-a. Au mai fost evidențiate parteneriatul cu firma Knauf, Cupa Teleormanul, ajunsă deja la ediția cu numărul 45, organizarea Festivalului Fotbalului Teleormănean, dar și faptul că, doar în ultimul an, echipele au primit, de la AJF Teleorman, materiale și echipamente sportive în valoare de peste 55.000 de lei.

Ca o concluzie, Stan Prodan a declarat: ”Am elaborat un plan minuțios de dezvoltare a fotbalului teleormănean, pentru perioada următorului mandat, 2017-2021. Acesta reprezintă un set de soluții, axat pe problematica de fond a fotbalului teleormănean, cu o reconstrucție bazată pe situația economică actuală și elemente noi, care să vină ca răspuns la o planificare etapizată. Ne-am fundamentat programul pe șase obiective majore, dar punem accent pe dezvoltarea fotbalului juvenil, pe încurajarea participării la fenomenul fotbalistic, dar și pe creșterea vizibilității, prin toate canalele disponibile, a fotbalului din județ. Ca premieră, din această vară vom demara și un campionat feminin județean, grație unui proiect intitulat «Tot județul joacă fotbal». Bineînțeles că vom răspunde tuturor proiectelor inițiate de către Federația Română de Fotbal, urmând a ne angrena în acestea, mai ales că, în ultima vreme, acestea vin la pachet cu suportul financiar necesar. Nu în ultimul rând, păstrez entuziasmul necesar îndeplinirii prerogativelor de președinte al AJF Teleorman, deoarece muncesc alături de o echipă formată din oameni tineri, devotați și competenți”.