CS Șirineasa a câștigat sâmbătă, la Tomșani, scor 3-0 cu Unirea și a devenit matematic campioana din Superliga Vâlcea. Cu o etapă înaintea finalului Superligii, CS Șirineasa este lider, cu patru puncte avans față de a doua clasată, Flacăra Horezu. Astfel, Șirineasa își adjudecă primul titlu județean din istoria clubului și așteaptă cu încredere barajul de promovare.

”Avem în lot numai vâlceni. Doar patru jucători, Melcea, Chiripuș, Mușuroaia și Leo Săraru au trecut pe la Liga 2, în rest majoritatea au jucat în Liga 3, la Oltchim sau Ghecon, precum Marinescu, Ceapă, Tomescu, Despoiu, I. Săraru, Fistogeanu, Mocioacă, Ciocotoiu, Preda. Antrenorul Octavian Iordache este la primul său sezon ca principal la Şirineasa, după ce, timp de două sezoane, a fost secund. Pe lângă faptul că avem un lot bun, secretul nostru este organizarea, buna gestionare, toți am tras la aceeași căruță. Nu am cheltuit sume mari pe salarii, am avut un buget normal pentru Superligă” a explicat managerul clubului, Mădălin Dobre, succesul echipei CS Șirineasa, o formație care a avut un parcurs constant în acest sezon.

Managerul clubului CS Șirineasa, Mădălin Dobre speră ca, din vară, județul Vâlcea să aibă în Șirineasa, o reprezentantă în Liga 3. ”Ne dorim foarte mult promovarea, 90% cred că vom promova, am încredere mare. Anul acesta, trebuie să aibă și Vâlcea o echipă în Liga 3. În ultimii 12 ani, sunt doar două echipe promovate din județul Vâlcea, Ghecon și Damila, care aveau în spate coloși industriali. Noi suntem finanțați de Primărie, dar avem și sponsori. Baza noastră este construită în 2013 și cuprinde un teren cu gazon excelent, probabil cel mai mare din județ, de 105 cu 70 metri, vestiare, o tribună cu 300 scaune, dar intră 1.500 spectatori. Avem o bază de liga a treia foarte bine pusă la punct” a mai anunțat Mădălin Dobre.

Lotul campioanei judeţului Vâlcea este alcătuit din:

Florin Bărbuş, Radu Cârstoiu, Cristian Peşterău – portari
Ştefan Despoiu, Andrei Fistogeanu, Ilie Muşuroia, Laurenţiu Nicolaescu, Ioan Săraru, Marian Chiripuş – fundaşi
Grigore Ceapă, Marinel Ciocotoiu, Octavian Marinescu, Iosif Melcea, Lucian Pătularu, Leonard Săraru, Narcis Tomescu, Bogdan Mocioacă – mijlocaşi
Bogdan Dumitru, Marian Filipoiu, Eduard Puşcatu, Bogdan Preda – atacanţi