Sursa foto: sbsport.ro

Medieșeanul Ioan Duma a fost ales noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Sibiu în urma alegerilor programate sâmbătă, 11 ianuarie, la care au participat toți membrii afiliați.

Andrei Bițu, Marius Lungu și Ioan Duma au fost cei trei candidați prezenți în fața celor 58 de cluburi și asociații sportive din județ.

În prezența vicepreședintelui FRF, Octavian Goga, Adunarea Generală a debutat cu un scurt cuvânt al fostului președinte Traian Marcu, care și-a anunțat din timp intenția de a nu mai candida, și a continuat cu prezentarea celor 3 candidați.

S-a trecut apoi la procesul de votare, rezultatele din primul tur fiind următoarele: Ioan Duma – 24 voturi, Marius Lungu – 22 de voturi și Andrei Bițu – 12 voturi. Primii doi au intrat în turul al doilea, în care Ioan Duma a reușit să adune 30 din cele 58 de voturi exprimate. A devenit noul președinte al AJF Sibiu și, totodată, primul originar din Mediaș care ocupă această funcție.

.

”Vreau să vă promit un singurul lucru: voi fi președintele tuturor membrilor afiliați AJF Sibiu. Indiferent de vot și de opțiune, o să aveți ușa deschisă și telefonul deschis 24 de ore din 24” au fost primele cuvinte ale lui Ioan Duma.

Născut în 1980 la Mediaș, Ioan Duma a fost arbitru între 2007 și 2016 iar în ultimii ani a  ocupat funcția de prim-vicepreședinte al AJF Sibiu.