Liderul seriei a V-a din Liga a 3-a, FC Hermannstadt, încearcă să bifeze două transferuri importante în aceste zile. Fundașul central Radu Crișan (Astra Giurgiu) și atacantul Alexandru Fotescu (ACSO Filiași) s-au alăturat lotului pregătit de Eugen Beza și Jean Gavrilă.

După portarul Horatiu Moldovan (junior de la CFR Cluj), FC Hermannstadt mai vrea alți doi jucători: Radu Crișan (20 ani) și Alex Fotescu (31). Dacă primul vine sub formă de împrumut de la campioana României, Astra Giurgiu, vârful de atac va semna un contract valabil pe un sezon și jumătate cu gruparea sibiană.

În aceste zile cei doi antrenori de la FC Hermannstadt mai testează și un atacant francez, este vorba de Fodie Sambake (Odorheiu Secuiesc, Liga a III-a, Seria I), acesta având șanse mari să fie păstrat în lot de echipa prezidată de Teodor Birț.

Victorie clară în amicalul cu Cetate Deva

Miercuri, FC Hermannstadt a disputat un amical cu CNS Cetate Deva. Întâlnirea dintre cele două combatante a avut loc pe terenul sintetic aflat în apropierea stadionului „Municipal”.

Scorul final a fost stabilit încă de la pauză după ce Petrescu (minutul 5), Neacșa (13) și Monea (33) au punctat pentru gazde, în vreme ce Tecsi a înscris golul de onoare al oaspeților în minutul 21.

„Am avut ritm bun, a fost un antrenament reușit. Ca ritm și ca ocazii create, corect e cea mai bună partidă de până acum. Mai sunt multe probleme de rezolvat, am avut un ritm bun 60 de minute, toți băieții au avut o acțiune bună, asta e important”, a declarat Eugen Beza, antrenor principal FC Hermannstadt.

Industria Galda de Jos va fi adversarul de sâmbătă al sibienilor într-o nouă partidă de verificare ce va avea loc la Sibiu, disputa fiind programată tot pe terenul sintetic.