Echipa comunei Teișani a câștigat faza județeană a Cupei Satelor, turneul final desfăşurat sâmbătă, 10 noiembrie, pe stadionul ”Titi Iordănescu” din Valea Călugărească consfinţind victoria „muntenilor”.

În ultimul act au ajuns echipele din comunele Teișani, Măneciu, Blejoi și Valea Călugărească, iar la capătul a șase jocuri extrem de disputate trofeul a ajuns în vitrina grupării din Teișani. Trupa antrenată de fostul jucător Andrei Paraschivoiu a înregistrat trei victorii în etapa finală, toate cu același scor, 1-0. În urma acestor rezultate, formația condusă de primarul Gheorghe Stanciu va reprezenta județul Prahova la Etapa Regională (1 aprilie – 15 mai), alături de grupările din județele Dâmbovița, Argeș și Teleorman.

La turneul de la Valea Călugărească, câștigătorii au primit trofeul din partea președintelui AJF Prahova, prof. Silviu Crîngașu, și a președintelui AFIR Prahova, Bogdan Dragomir. De menţionat că meciurile au beneficiat de supervizarea arbitrilor Bogdan Popișteanu și Valentin Dediu, iar observator al AJF a fost Ion Voinea.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Valea Călugărească:

Comuna Teişani – Comuna Măneciu 1-0
Comuna Blejoi – Comuna Valea Călugărească 0-2
Comuna Valea Călugărească – Comuna Teişani 0-1
Comuna Măneciu – Comuna Blejoi 0-0
Comuna Valea Călugărească – Comuna Măneciu 0-0
Comuna Blejoi – Comuna Teişani 0-1

Clasament:

  1. Comuna Teișani 9p
  2. Comuna Valea Călugărească 4p
  3. Comuna Măneciu 2p
  4. Comuna Blejoi 1p

Articol de Marian Dima  (Prahova)